lunes, 13 de enero de 2014

Coeducación "Rosa Caramelo"




 En educación no hay nada adquirido: después de observar el sexismo en los regalos de Navidad y Reyes. Los huevos Kinder para chico y chica han acabado con mi paciencia, así que vamos a contratacar con cuentos coeducativos.
Tienen años, me diréis...
¡Feliz año 2014 a todos los lectores y lectoras!

Concurs literari "Interescoles" Manel Molto, C.P.Cristo de la Paz

 Berenguer la vida i historia dels Greenflunkens

El seu origen es una mutacio´ radiactiva de la ment de Manel Molto´Berenguer que es va produir per un geni que li va dir que pensara en algo mono , en principi era un gat però per un anunci publicitari molt graciós que li va vindre al cap i com la imatge era mona ,li va concedir el desig . Tenen un mag anomenat Panogreen que produeix un líquid que el greenflunken que el veu es transforma en un G.F que significa greenflunken fiilador que fa uns fils en les ments que produeix una especie de plutoni . També es contrauen.

La magia dels greenflunkens es basa en que son molt monos .Els seus líders greenflunken3 de Donyetlandia de la dinastia Goofy.Es bastant juganer amb les seues oracions i frases preferides :``Vegetta apareix seguint el formatge mòvil ,la copa de Aeafat,ay la cabra alla va i ahhahahaha ´´. Li agrada disfrutar jugant amb els seus subdits i la cort. No li agrada torturar als que no creuen en el deu greenflunken i fa que segueixen conservant les segues creencies i per això i altres cosses més es un bon governant.

Ha forat aliançes amb les paneroles mutants del futur dirigides de la claveguera del cel per Andreu Quiles Carrión, els trols de la illa de la boca dirigides per Andrés Alain Oleaga Luces els guachiturros de YouTube dirigits per Christianrogel Terrones Bertrán i els cod ghosts sirigits per Luis UriosQuilez .Han estat en guerra amb els orcos fatigosos dirigits per Alejandro domenech  Pèrez, els  xulitos manguitos dirigits per Iván Baldaquí Plomares i els xicarrons del nort dirigits per David Baldaquí Palomares,els G.T.O.L que vol dir grand thief Oscar i Lucas dirigits per Lucas Agustín Quintero Cáceres i per Òscar Clemente García i la Dereccionalitot dirigida per tots estos líders.

El seu presiden R.J Killinoy i la organització secreta G.O.S (Greenflunken organització subversiva ).El seu punt fort es que son germans dels trabubu que son verds rojos blaus i grogs . Els assoliments dels greenflunkens son : han guanyat batalles com el desembarc de donyetdia en la platja de Ohamaia i han lliurat als presos de la Derccionalitot. La capital de Donyetlandia , Donylson es diu aixina per el seu primer president Green Donyilson que va guanyar la batalla de la independencia de Donyetlandia.

Aquesta es la historia dels greenflunkes.
Manel Molto 6é A